Friday, October 16, 2009

My Favorite GCHF + Give Away

Today I show you one of my favorite ShortCuts Gift Card Holder Folder creations. I kicked off my ShortCuts DT term with this GCHF. Don't forget about the clearance sale. You'll get a 25% discount on all products.

I would love to do another give away this week. This time I'll give away a Gift Card Holder Folder sampler pack. You may know that Eric and I go to New York this month. Tell me what's your favorite city in the world. You can leave a comment until Midnight CET on Sunday 18 October.

Have a wonderful weekend!

42 comments:

Romy said...

Wauw, wat mooi. De kleuren, die je gebruikt hebt bij deze Gift Card Holder, zijn prachtig. Ik vind de GCH's sowieso erg gaaf. Mijn favoriete stad...eens even denken. Ik denk dat ik toch voor Parijs kies. Die stad heeft zoveel hoogtepunten, overal is wel wat te zien. Bovendien ziet het er altijd levendig uit: zowel overdag als 's avonds is het er heerlijk vertoeven.

Hanneke said...

Oh ja.... deze blijft ook erg leuk hoor!!
En mijn favoriete stad..... dat zijn er zo veel, LOL!!

xoxo

Sonja said...

O dat is moeilijk zeg. Londen is te gek en Venetië was echt een droom, Parijs is en blijft prachtig maar op 1 staat voor mij absoluut New York!! Wat een stad, zo groot en zo vol leven, heerlijk!!

Ms. Cheryl said...

Such a lovely card. Will you do a tutorial? I've never seen how to use the gift card holders. Thanks, ms.cheryl

Kay Sibley said...

What a special gift, Ingrid! I know the person that received this was thrilled! Your handmade creations are gifts in itself!

Can't wait to see you in New York!!!!! ♥♥ Kay

Charlene said...

Love this card!!!!! very nice!!!

Brittany said...

London!!! For sure London!

Anonymous said...

It's been 40 years since I was lucky enough to be in Europe, so I'll stick with my favorite city in the States-that would be San Francisco. Your work is fabulous and this gift holder is amazing; more special than the gift card, I think.

Marga said...

Schitterend mooi die folder. Mijn favoriete stad is en blijft Las Vegas... één groot feest! Ik ben er destijds getrouwd en het blijft altijd speciaal. Ik hoop er ooit nog eens terug te komen.
xx Marga

GREETJEXX said...

Wat een supermooi project.
De kleuren zijn helemaal mijn smaak.
Ooit zijn wij in Parijs geweest en dit vond ik helemaal geweldig.
Maar Nederland blijft ook mooi en vooral Utrecht is mijn favoriet al die kleine grachtjes waar je lekker een hapje en een drankje kunt nemen dat is echt genieten

Leontine said...

Ik ga voor Berlijn. Niet de meest voor de handliggende stad misschien, maar rond Kerst absoluut de moeite waard. En aangezien New York ook absoluut op mijn verlanglijstje staat, ben ik benieuwd naar je ervaringen!

Liefs,
Leontine

Mirjam said...

love the color and detail ond this card holder!

Elena said...

Stond deze GCHF niet ergens gepubliceerd? Hij ziet er zo bekend uit! Erg mooi!

Mijn favoriete stad is denk ik; Kuala Lumpur, het heeft alles. Enorme shopping malls, mooie parken, veel verschillende soorten architectuur, mooi wijken, en heeeeeeerlijk eten!

xx

irene said...

Wat een mooie giftcard heb je weer gemaakt. Mijn favoriete stad is ook the Big Apple. Ben er 3x geweest, zo gaaf! Veel plezier daar samen met je man en wat leuk dat je je scrapvriendin gaat ontmoeten.Bye Irene

Trudy said...

Wat een prachtige kaart Ingrid!!
Groetjes Trudy

Joke said...

Ik vind het zo knap dat je met zoveel roze iets kunt creëren wat er niet saai uit ziet.
Mijn favoriete stad, helaas heb ik er niet zo héél veel gezien is toch wel Barcelona, wat een heerlijk sfeertje daar.
Veel plezier in NY.

Anita said...

Mijn favoriete stad is toch echt Muscat. Het ligt in Oman (midden Oosten).
Heel oosters en toch westers, Héél speciaal dus!

Groetjes Anita

Peet said...

Geweldig mooi, Ingrid!!!

Martine said...

Wat een prachtige Gift Card Holder heb je gemaakt! Tja, en mijn favo stad is Rome, daar is zo ontzettend veel moois te zien. Ik wens jullie veel plezier in NY!! Dat moet ook een te gekke stad zijn!
groetjes, Martine

Angelique said...

Wat een mooi gift card holder heb je weer gemaakt. Mijn favoriete stad vind ik moeilijk, ik moet er nog zoveel bekijken. Maar van de steden waar ik al ben geweest vind ik San Francisco erg mooi en leuk.

Groetjes Angelique

Jolanda said...

Mooie kleurencombinatie heb je gebruikt. Lijkt me erg leuk om zo'n gift card holder te winnen. Ja en dan mijn favoriete stad. Zijn er meerdere maar ik kies toch voor Mesta. Dit is een klein vestingsstadje op het kleine griekse eiland Chios. Is een mooi authentiek dorpje waar je ook heerlijk kunt eten en ik ben er 5 jaar geleden ten huwelijk gevraagd, dus heeft het een speciaal plekje in mijn hart.

Groetjes Jolanda.

knorretje500 said...

Hi... mijn favoriete stad... Je zult lachen... maar dat is toch mijn dorp... Het heeft alles om naar terug te komen... Een bakker, rust... vogeltjes en natuurlijk ons huis... Het is dan wel geen wereldstad... en ook niet 24 uur per dag in bedrijf.. maar dat is juist zo leuk... heerlijk rustig... en lekker apart.. en by the weg.. heerlijk in het buitenland, want we wonen 250 meter over de grens in Duitsland....

Grusse,

Rose

Karin said...

Wat een prachtige gift card holder, super kleuren!
En mijn favoriete stad is toch gewoon Amsterdam! Waarom, omdat je er heel veel culturen terug vind, lekker kan shoppen, en er zijn genoeg musea...en ja....ik ben er met 20 minuutjes..

Miranda said...

Wat een mooie gift card holder heb je weer gemaakt.
En mijn favoriete stad, tja elke stad heeft zo zijn charme. Maar waar ik zeker weer een keer naar terug wil is San Francisco.
Ik wens jullie in elk geval veel plezier in New York, maar dat moet vast wel lukken, want ook dat is een geweldige stad. Ook daar zou ik wel weer een keer naar terug willen.

loes de groot said...

jeruzalem.../.../.....
deze stad heeft mijn hart gestolen echt waar
de cultuur het eten de religie de geuren enz.....
ik hoop dat ik zeer binnenkorte tijd weer heen kan gaan

loes

Anonymous said...

weer een prachtige creatie. Ik heb een groot aantal steden in de wereld mogen bezoek en elke stad heeft zijn eigen karakater en bijzonderheid. Maar een stad waar ik toch een erg leuke tijd heb gehad was las vegas. Lopen door venetie en parijs binnen 0,5 kilomter afstand, en ook nog even snel naar new york. Ik noem het ook vaak het pretpark voor volwassenen.
gr corinne

Nicky said...

hele mooie kaart ingrid. erg leuk hoe je het hebt gemaakt als gch. en mijn stad? ik heb er heel veel gezien, maar het blijft gewoon Nijmegen hoor. geboren en getogen Nijmeegse, dat gaat nooit meer over.

Scraphouse said...

What a cuty!Ik vind die giftcard holders helemaal leuk! En deze kleurtjes zijn toppie! Maar geweldig dat je naar NY gaat, staat ook op mijn wishlijstje, maar van de steden die ik tot nu toe heb gezien vind ik Rome en Barcelona errug leuk. Vooral omdat er zoveel te zien en te doen is én ze zo compact zijn en alles goed te bereiken is, per bus of met de benewagen.
Veel plezier in NY!
groetjes Dorien

Anja (scrappie) said...

Prachtig Ingrid en ik wens je bij deze alvast heel erg veel plezier in New York en ga je daar Kay ontmoeten wat leuk zeg. Tja favoriete stad zou het zo een twee drie niet kunnen zeggen. Heb vele steden gezien en ze allemaal in m'n hart gesloten dus tja heb tot op heden nog steeds niet echt een favoriet.

Marie-claire said...

Mooie gift card holder, zelf heb ik die nog niet gemaakt, lijkt me leuk om die te maken en om die van jou in het echt te zien!
De mooiste stad waar ik ben geweest is Las Vegas!! Wat een stad, daar wil ik meteen weer naar toe!

Groetjes Marie-claire

Aimes said...

Wow! This is GORGEOUS! I love, love, LOVE it!
Thanks so much for popping by A Passion For Papertrey - always good to see another addict from Europe! ;D
Aimes
x

Aimes said...

Oops I forgot to say what my fave city is - D'oh!

My fave city in the world would have to be Toronto in Canada. It's like a cleaner, happier version of London, England! LOVE IT!

xx

miranda said...

Wauw wat mooi weer,geniet altijd erg van je kaarten daarom heb ik je op mijn blog een award gegeven
groetjes miranda

Heidie said...

wat een mooie gifcardholder heb je weer gemaakt. En heb je nog een plekje over in je koffer! Ik wil wel mee want New York is gewoon een super stad. Mijn favoriete stad samen met Berlijn.
Heel veel plezier.

groetjes Heidie

Kim said...

De geweldigste stad op deze aarde vind ik Kopenhagen....
Waarom?
Groot, veel winkels. veel hobbywinkels, hele aardige mensen die je OVERAL mee willen helpen, schoon en betaalbaar.
Het enige wat een klein min puntje is, is dat er geen terrasjes zijn waar je ff lekker kan gaan zitten....

Super mooi kaartje weer!
Lfs!

Irene (sa forum) said...

hi ingrid,
wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt. echt super. je maakt echt kunstwerkjes waar ik niet op uitgekeken raak.

mijnfavo stad is Haarlem....misschien niet heel boeiend en zeker geen internationale stad, maar wel 1 waar ik al ruim 10 jaar niet meer woon, en toch thuiskomen blijft ;)

have fun in NY

lana said...

this is an awesome gift card holder, i would love to have your prize or even learn how to make these
thanks

LadyTrucker said...

Wow, that is a wonderful gift card holder! I love your colors. My favorite city has to be Glasgow, Scotland. thanks for the chance to win a great prize!

José said...

Hoi Ingrid,
Wat een super mooie GCH heb je gemaakt. Ik heb er ook wel eens één gemaakt, maar jouw verhoudingen zijn veel beter. En de kleurtjes die je hebt gebruikt, helemaal leuk.......
Voor wat betreft mijn favoriete stad, er is zoveel moois op de wereld dat ik niet echt kan kiezen. En als ik dan moet kiezen, kies ik voor mijn eigen woonplaats.....
Groetjes José

Ellemieke said...

Mijn favoriete stad?
In Nederland: Maastricht
In Europa: Rome en Londen
In de VS: San Francisco

Wilma said...

Zeker een mooie!!!!
Tja, ik ben nog niet op zoveel plaatsen geweest, maar Parijs is wel een toppertje!!!!